Spilcentrum Oldengaarde – Little Jungle

gif nieuw logo

Little Jungle kinderopvang

Samen met Little Jungle kinderopvang vormen we Spilcentrum Hanevoet. Little Jungle is een kleinschalige kinderopvangorganisatie en verzorgt op verschillende locaties in Eindhoven opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Kindercentrum Mamma Zebra is één van de locaties van Little Jungle Kinderopvang, en is in ons gebouw gehuisvest. Dat is voor u als ouder gemakkelijk, en voor kinderen heel vertrouwd. Samen ondernemen we allerlei activiteiten.

Soorten opvang
Binnen kindercentrum Mamma Zebra verzorgen we de volgende vormen van kinderopvang:

 • De dagopvang is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De ontwikkeling van de allerjongsten wordt aan de hand van een vast dagritme, en met uitdagende (spel)activiteiten gestimuleerd.
 • Om jonge kinderen van 27 maanden tot 4 jaar voor te bereiden op de basisschool is het positief als ze de peuteropvang De peuteropvang is er voor kinderen van werkende en niet-werkende ouders.
  Peuters ontdekken hoe leuk het is om met andere kinderen te spelen en leren allerlei nieuwe dingen. Meer informatie over Peuteropvang/ Voor- en Vroegschoolse vindt u hier.
 • Gedurende 40 weken per jaar is er een gratis speelinloop voor ouders en kinderen tot 27 maanden die (nog) geen gebruik maken van dagopvangof peuteropvang. Tijdens de speelinloop blijven ouders de gehele tijd met hun kind op de groep. Kinderen spelen met leeftijdsgenootjes, maar ook spelen ouders met hun kind. Onze medewerkers bedenken wekelijks leuke en leerzame activiteiten.

Ook kunnen ouders bij de speelinloop informatie krijgen over spelen en opvoeden, en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

 

 • Buitenschoolse opvang is er voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar op momenten dat kinderen niet naar school gaan. In het kindercentrum verzorgen we:
  – Voorschoolse opvang, vanaf 7.00 uur.
  – Naschoolse opvang, op schooldagen na schooltijd.
  – Opvang tijdens vakanties en studiedagen.
 • Binnen de dagopvang en de buitenschoolse opvang is het mogelijk om een warme maaltijd in te kopen. Gezellig samen eten, doet eten! We serveren verantwoorde en gezonde maaltijden.

 

Little Jungle is flexibel!
We hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Zo bieden we u, als één van de weinige kinderopvangorganisaties in Eindhoven, de mogelijkheid uw kinderopvang flexibel in te kopen.

We verzorgen 52 weken per jaar opvang, en hanteren ruime openingstijden. Tijdens werkdagen zijn we in basis tussen 7.30 en 18.30 uur geopend. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om opvang vanaf 7.00 uur, of opvang tot 19.00 uur, in te kopen.

Kijkje nemen?
Een rondleiding is de beste manier om de sfeer in het kindercentrum te proeven. Wij laten u met trots ons kindercentrum zien, en nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden!

Een rondleiding vraagt u aan via onze website (www.littlejungle.nl) of via de mail (info@littlejungle.nl). Bellen kan natuurlijk ook; 040-2375761. Op school ligt overigens ook informatiemateriaal van Little Jungle.