Wendy Heesters

wendy.heesters@salto-eindhoven.nl

werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Wendy Heesters.

Ik heb 19 jaar gewerkt op een basisschool in Blerick. Hier heb ik voornamelijk en met veel plezier lesgegeven aan de midden en bovenbouw.  Vorig schooljaar ben ik op Hanevoet gestart en stond ik in het begin van het schooljaar op maandag en dinsdag bij de Leeuwen en halverwege februari stond ik op deze dagen bij de Grappige Griezels. Ook was ik op de woensdag en donderdag te vinden in de bovenbouw en om de week bij de Handige Haaien.

En dit schooljaar ben ik (yes, yes, yes!)  fulltime te vinden in groep 3/4/5 bij de Toffe Tovenaars! Dit vind ik toch zo superfijn en tof!

Ik stond dan ook (nog meer) te trappelen om dit schooljaar te beginnen!

In mijn vrije tijd ben ik vooral in de sportschool of in een parkje samen met mijn teckel te vinden. Verder vind ik het heerlijk om samen met mijn man Niels in de tuin te zitten, lekker naar de stad te gaan, weekendje weg te gaan of lekker te buurten bij vrienden en familie. Ook vinden we het super om festivals of concerten mogen bezoeken. Onze passie is rock & roll, metal, punk en ska-muziek. Deze muziek is dan ook geregeld in onze tuin of huiskamer te horen. Maar ook zijn we echte voetbalfanaten, ondanks we niet voor dezelfde club zijn😉

En willen jullie meer over mij weten, vraag het mij gerust