Little Jungle kinderopvang

Samen met Little Jungle kinderopvang vormen we Spilcentrum Hanevoet. Little Jungle is een kleinschalige kinderopvangorganisatie en verzorgt op verschillende locaties in Eindhoven opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Kindercentrum Mamma Zebra is één van de locaties van Little Jungle Kinderopvang, en is in ons gebouw gehuisvest. Dat is voor u als ouder gemakkelijk, en voor kinderen heel vertrouwd. Samen ondernemen we allerlei activiteiten.

Soorten opvang
Binnen kindercentrum Mamma Zebra verzorgen we de volgende vormen van kinderopvang:

 

 

Ook kunnen ouders bij de speelinloop informatie krijgen over spelen en opvoeden, en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

 

Little Jungle is flexibel!
We hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Zo bieden we u, als één van de weinige kinderopvangorganisaties in Eindhoven, de mogelijkheid uw kinderopvang flexibel in te kopen.

 

We verzorgen 52 weken per jaar opvang, en hanteren ruime openingstijden. Tijdens werkdagen zijn we in basis tussen 7.30 en 18.30 uur geopend. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om opvang vanaf 7.00 uur, of opvang tot 19.00 uur, in te kopen.

Kijkje nemen?
Een rondleiding is de beste manier om de sfeer in het kindercentrum te proeven. Wij laten u met trots ons kindercentrum zien, en nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden!

Een rondleiding vraagt u aan via onze website (www.littlejungle.nl) of via de mail (info@littlejungle.nl). Bellen kan natuurlijk ook; 040-2375761. Op school ligt overigens ook informatiemateriaal van Little Jungle.